De bewoners starten de dag van 15 juli brak

De bewoners starten de dag van 15 juli brak

Na haar sportrondje kletst Merel met Adriaan over de Hippiemarkt die gisteren plaatsvond. De bewoners zijn allemaal behoorlijk brak na de drukke marktdag en het feestje wat daarop volgde. Al die indrukken  zegt Adriaan. Hij heeft het gisteren super naar zijn zin gehad maar hij blijft het bizar vinden dat er mensen voor hem in de rij staan. Ik ben ook helemaal kapot, alsof ik zwaar ben wezen stappen en maar één uur geslapen heb reageert Merel op haar beurt. De twee bestempelen de Hippiemarkt als één van de leukste markten tot nu toe. Ook één van de leukste evenementen eindigt Adriaan. Wat gaat deze dag nog meer brengen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 14    Gemiddelde: 3.7/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *