Dit hebben de bewoners allemaal besproken tijdens de lange vergadering van 15 juli

Dit hebben de bewoners allemaal besproken tijdens de lange vergadering van 15 juli

De bewoners komen samen in de silo om te vergaderen. Jessie neemt het woord en laat weten dat het geld dat zij gisteren tijdens de markt hebben verdiend straks op de bank gestort gaat worden. Het komt erop neer dat de bewoners na de Hippiemarkt €669 in de plus staan. Jessie is hier super trots op, omdat de bv bij zijn binnenkomst nog €30.00 in de min stond. Hierna wordt er een rondje langs alle bewoners gedaan. Adriaan bedankt iedereen voor het goede werken en laat weten dat hij in het speciaal Brandon en Mylene erg dankbaar is voor de goede hulp. Mariska vindt dat de bewoners gisteren goed hebben gewerkt. Ze heeft veel complimenten over de bar gekregen. Ook wil ze graag een kaas en wijn evenement organiseren, omdat er hier gisteren veel vraag naar was.

Alexandra wil ook graag iets kwijt. Ze wil haar sport-bh op de webshop gaan promoten dit omdat er tijdens de markt veel vraag naar was. De aanstaande fitnesstrainster wil ook graag sportleggings gaan ontwerpen en op de markt brengen. Ten slotte wil Alexandra graag een drag queen evenement organiseren vertelt ze met een grote glimlach op haar gezicht. Ook hebben Jessie en Alexandra samen nog een heel leuk idee bedacht, namelijk, Sporten met Lexi. Ze wil korte filmpjes gaan opnemen voor moeders met kinderen die geen tijd hebben om naar de sportschool te gaan. De moeders kunnen dan een abonnement afsluiten om een aantal keer in de week een sportfilmpje van Alexandra te ontvangen.

Kaylee vertelt daarna dat ze het gisteren super leuk vond om henna te zetten bij de bezoekers. Ook heeft ze veel goede reacties gekregen en heeft ze in overleg met Jessie besloten de prijs iets omhoog te schroeven omdat ze meer tijd dan verwacht kwijt was aan de henna tattoos. Dylan heeft vorige week met Jessie besproken dat hij graag een bank in de silo wil. Hij heeft een leuke bank gevonden, die hij graag wil kopen met goedkeuring van de bewoners.

Op 11 augustus willen de bewoners een foodmarkt organiseren en ter promotie daarvan vertelt Hiske aan de bewoners dat ze een Utopia kookboek gaat uitbrengen. Hiske heeft koppeltjes gemaakt van de bewoners, die samen een gerecht gaan koken. Het koppel met het lekkerste gerecht, die wint een plekje in het kookboek. Ze wil graag dat de bewoners gerechten uit verschillende werelddelen gaan maken. Het wordt dus een echte kookwedstrijd waarbij ieder koppel twee keer voor de groep gaat koken. Hiske wil in samenwerking met Shelley graag een filmavond organiseren. Shelley wil al lange tijd actrice worden en ze gaat binnenkort een film opnemen die eind augustus of begin september in première gaat in Utopia 2.

Ten slotte geeft Jessie een presentatie. Hij laat weten dat er iets moet veranderen aan de financiële situatie. Hij vindt het belangrijk om de bewoners te motiveren en dat een stukje beloning op zijn plaats is. Ik wil de problemen met elkaar gaan tackelen legt hij verder uit. En noemt het beloningsysteem dat hij wil gaan invoeren ook wel de financiële revolutie. De bewoners kunnen extra geld gaan verdienen voor eigen uitgaven, door middel van het verdienen van geld voor de bv. Dit is vastgesteld op 15% van de netto winst. Voor de markt, webshop en de financiën wordt er een vaste vergoeding van €100,- afgesproken. En daarna zit de lange vergadering van 15 juli erop.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 14    Gemiddelde: 3.6/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. Heidy at 16:44

    Hoe hebben ze dan nou in vredesnaam voor elkaar gekregen van over de 10.000,00 euro nu ineens op ong. 600,00 euro in de groene cijfers?? Klopt weer geen reet van volgens mij. Maar ja in Utopia kan alles blijkbaar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *