Jessie en Gerrit hebben een flinke discussie over het beloningssysteem

Jessie en Gerrit hebben een flinke discussie over het beloningssysteem

Na afloop van de vergadering lopen Jesse, Merel en Gerrit samen naar de fundering achter op het terrein. Er moet Jessie duidelijk iets van het hart. Tijdens zijn presentatie over het beloningsysteem bleek het dat niet alle bewoners achter zijn idee stonden, waaronder Gerrit. Jessie wil weten waarom Gerrit erop bleef hameren dat de overige bewoners ook een stem hebben. Dat is f*cking raar toch vraagt Jessie geïrriteerd. Gerrit wil uitleggen waar zijn opmerking vandaan kwam. Hij laat weten dat hij het niet per se oneens is met Jessie zijn beloningssysteem maar hij wil eerst graag weten wat er allemaal besloten gaat worden. Anders ga ik er geen klap op geve voegt hij eraan toe. En vindt niet dat een aantal mensen mogen beslissen dat alle bewoners mee moeten werken aan het beloningssysteem. Merel voegt zich vervolgens ook in de discussie. En vertelt dat het lijkt alsof Gerrit zich enorm veel zorgen maakt omdat hij tijdens de vergadering vragen bleef stellen die Jessie al beantwoord had. Dit ontkent hij. Gerrit legt uit dat de bewoners normaal gesproken stemmen over nieuwe ideeën maar dat dit deze keer niet is gebeurd. Jessie vindt het vervelend dat Gerrit steeds opnieuw over het stemmen begon tijdens de presentatie. Gerrit vindt het aan de andere kant niet kunnen dat de bewoners niet allemaal akkoord hebben gegeven voordat het beloningssysteem wordt ingesteld. De discussie lijkt maar niet tot een einde te komen. Wat probeer je nu precies te bereiken vraagt Jessie. Dat we een beslissing nemen als groep is Gerrit zijn antwoord. Hij voelt zich aangevallen door Jessie en Merel en uiteindelijk besluit Jessie weg te lopen. Ik heb een discussie met Jessie en jij mengt je er ook weer in zegt Gerrit geïrriteerd tegen Merel. Ten slotte wil Jessie graag weten waarom Gerrit kennelijk tegen Hiske heeft gezegd, dat als hij het niet wil, het dan niet gebeurt. Gerrit legt uit dat dit het geval is als hij het er niet mee eens is. Je bent gewoon bang om tekort te komen Ger concludeert Jessie aan het einde van het gesprek.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 37    Gemiddelde: 3.6/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *