Jessie wordt kotsmisselijk van Gerrit

Jessie wordt kotsmisselijk van Gerrit

Na een felle discussie met Gerrit over het geïntroduceerde beloningssysteem loopt Jessie vanuit de silo naar buiten. Ik word kotsmisselijk van die gozer zegt hij boos. Hiske vraagt wat er aan de hand is. Jessie legt uit dat hij een nieuwe financiele structuur wil bouwen waar iedereen het mee eens is. Gerrit wil gewoon horen, we gaan met elkaar stemmen als een democratie voegt hij eraan toe. Jessie wil dit echter niet. Als je met z’n allen zegt, dit is top dan hoef je toch niet meer te stemmen? vraagt hij aan Hiske. Jullie praten echt langs elkaar heen concludeert Hiske op haar beurt. Gerrit wil volgens haar gewoon weten waar hij voor staat en waar hij voor werkt als dit plan straks ingaat. Ik vind ook dat hij daar gelijk mee heeft gaat Hiske verder. En adviseert Jessie om hem er vooral in te betrekken. Inmiddels komt het stoom uit Jessie zijn horen. Hij benadrukt dat hij dit met iedereen wil doen. Hij wil een nieuwe weg inslaan. Wat is er met deze gozer aan de hand? Ten eerste verdient hij praktisch geen geld. Deze gozer is f*cking lui. Maar nu kan hij zijn bek opentrekken dat hij ook een mening heeft. Gerrit wil ook laten zien dat hij belangrijk is. Dat is toch altijd wat hij doet? Ik word hier echt geïrriteerd van eindigt hij. Wordt vervolgt?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 32    Gemiddelde: 3.8/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *