Gerrit doet zijn verhaal en vertelt waarom hij niet blij is met het beloningssysteem

Gerrit doet zijn verhaal en vertelt waarom hij niet blij is met het beloningssysteem

Gerrit en Jessie liggen vandaag niet op één lijn met elkaar. Jessie heeft een nieuw beloningssysteem bedacht, waarin hij de bewoners aan het werk wil zetten. Zijn plan is om vijftien procent van de winst uit te uitkeren, zodat de bewoners gemotiveerd zijn om veel geld te verdienen. Gerrit is het hier niet mee eens en heeft daarom een aantal punten opgeschreven waarom hij hier tegen is. Hij presenteert deze punten aan een aantal dames van Utopia 2. Gerrit is bang dat de winst gaat afhangen van een gunfactor en hierdoor de minder populaire bewoners minder winst zullen maken. Ook is Gerrit bang dat het de groep in twee delen zal splitsen, omdat niet iedereen evenveel geld zal verdienen. Hoe gaat dit verder aflopen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 15    Gemiddelde: 3.7/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *