Gaat Gerrit toch toegeven aan het nieuwe beloningssysteem?

Gaat Gerrit toch toegeven aan het nieuwe beloningssysteem?

Jessie heeft zijn idee gepitcht waarin hij gebruik wil maken van een beloningssysteem. Hoe meer winst er wordt gemaakt, hoe meer geld je kunt verdienen. Gerrit is het hier niet mee eens, omdat hij vindt dat winst niet kan afhangen van een gun factor. Hij is bang dat de populaire bewoners meer geld zullen verdienen dan andere bewoners. Gerrit heeft al met meerdere mede bewoners hierover gepraat maar wil toch de mening van Hiske horen. Hiske is het met Jessie eens en vindt dat er verandering moet komen. Ze snapt Gerit zijn punt maar kiest toch partij voor Jessie. Ik zie het als positieve situatie geeft ze verder aan. En is dan ook van mening dat je niet gelijk negatief over een situatie moet nadenken maar het eerst moet proberen. Zal Gerrit uiteindelijk toch toegeven aan het nieuwe beloningssysteem?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 3.3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *