Jessie en Gerrit blijven in discussie over het beloningssysteem

Jessie en Gerrit blijven in discussie over het beloningssysteem

Jessie en Gerrit lijken nog niet uitgesproken met elkaar. De twee mannelijke bewoners hebben al meerdere gesprekken gehad vandaag met elkaar, maar zonder resultaat. Jessie wil graag een beloningssysteem invoeren, maar Gerrit vindt dat de minpunten hiervan ook aan het licht mogen komen. De twee beargumenteren beide hun standpunt nog een keer. We moeten toch geld verdienen, geeft Jessie aan. Toch vindt Gerrit dat de bewoners nu juist goed bezig zijn, dus waarom moet het nu perse? Jessie geeft aan dat het hem niet uitmaakt wat ze gaan doen, als we maar stappen gaan maken. Maar volgens Gerrit maakt het Jessie wel uit wat er gaat gebeuren. De twee lijken er weer niet uit te komen met elkaar en beginnen weer een discussie met elkaar. Je hebt genoeg gezegd, eindigt Jessie de discussie.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *