Post voor Hiske en Gerrit

Post voor Hiske en Gerrit

Wanneer de rust lijkt wedergekeerd in Utopia 2, komt er iets leuks binnen voor Hiske en Gerrit. Franny ontdekt post in de brievenbus en rent snel naar Hiske toe. Hiske is door het dolle heen als ze ziet dat de post voor haar is. Hier was ik echt aan toe, geeft Hiske toe. Ook Gerrit krijgt post binnen en kan zijn geluk niet op. De twee bewoners gaan samen in de Mongoolse tent zitten en beginnen met het lezen van hun post. De twee zijn enorm blij met hun post en lijken zeker te genieten. Wat zal er in hun post staan?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 14    Gemiddelde: 3.9/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *