Gerrit krijgt een verjaardag ontbijtje, wat zal deze dag hem verder brengen

Gerrit krijgt een verjaardag ontbijtje, wat zal deze dag hem verder brengen

Het is feest in Utopia 2! Gerrit is namelijk jarig. Als hij wakker wordt ziet hij een volledig versierde tent. Ook hebben Hiske en Shelley twee broodjes frikandel speciaal en twee flesjes bier geregeld voor de jarige. De broodjes zijn mooi versierd met twee vlaggetjes. Nadat de dames voor hem hebben gezongen peuzelt Gerrit de broodjes vrolijk op. Het heerlijke voedsel wordt weggespoeld met zijn bijgeleverde drankjes.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 4.3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *