Jessie heeft kritiek op Brandon, is er op tijd friet voor de naderende Utopia 2 markt?

Jessie heeft kritiek op Brandon, is er op tijd friet voor de naderende Utopia 2 markt?

Aanstaande zondag vindt de Hippiemarkt plaats in Utopia 2. Zoals op elke markt verdienen de bewoners een hoop geld met de verkoop van hun friet. Jessie maakt zich echter flinke zorgen hierom. Met grote ergernis vertelt hij Hiske dat de friet nog niet binnen is en dat Brandon dit had moeten regelen. Je gaat toch achter je eigen materiaal aan als hoofd friet zegt Jessie boos. Ook ontbrak er nog een goede frietsnijder, deze heeft Hiske samen met Jens met spoed besteld. Jessie irriteert zich vreselijk aan de mede bewoners die de verantwoordelijkheid van hun taken niet op zich nemen. Stelletje simpele kneuzen zucht hij verder. Hiske verdedigt de Brandon en geeft aan dat hij dit meerdere malen bij Merel heeft aangegeven. Er valt van twee kanten dus wat te zeggen. Laten we hopen dat alles er op tijd is!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 24    Gemiddelde: 3.5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *