Is de onenigheid tussen Mariska en Jens over?

Is de onenigheid tussen Mariska en Jens over?

Eerder hadden Jens en Mariska een aanvaring met elkaar. Hierin gebruikte Mariska een scheldwoord dat bij Jens in het verkeerde keelgat schoot. Hij eiste excuses van haar maar dit weigerde ze. Hiske is wel eens benieuwd hoe het nu met de twee gaat en gaat het gesprek erover aan. Maris, heb jij nog met Jens gepraat? begint Hiske. Ja antwoordt Mariska. Is het nu goed gekomen met jullie vraagt Hiske door. Het is oké zo laat Mariska weten. Heb je excuses aangeboden? gaat Hiske verder. Nee laat Mariska weten. Ik heb alleen gezegd dat de woordkeuze niet geschikt was. Jullie kunnen wel weer met elkaar door een deur? vraagt Hiske nieuwsgierig verder. Ja, maar ja, je hebt met sommige mensen meer een klik dan met andere mensen gaat Mariska verdeer. Zeker waar antwoordt Hiske. Maar ik vroeg me af of het hoofdstuk een beetje gesloten was? Voor mij wel hoor. Ik ben daar altijd heel makkelijk in eindigt Mariska. Zal Jens er ook zo over denken?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 13    Gemiddelde: 3.3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *