Jessie en Mariska worden gedemotiveerd door een aantal mede bewoners

Jessie en Mariska worden gedemotiveerd door een aantal mede bewoners

Jessie en Mariska zijn druk bezig met het bouwen van de bar als Jessie zijn frustraties kwijt moet. Oh jongen, ik word zo gedemotiveerd van sommige mensen begint Jessie. Ja, ik heb precies hetzelfde antwoordt Mariska. Volgens mij moeten er echt veel dingen gedaan worden voegt ze eraan toe. Ik heb er ook echt last van. Ik vraag me dan ook af, moet je kijken wat je hier al met z’n tweeën doet. Hoeveel werk kan je dan wel niet met vijftien man verzetten gaat Jessie verder.  Mariska irriteert zich aan meerdere bewoners die volgens haar niet veel doen en de twee raken beiden geïrriteerd. We wonen hier gewoon met een stelletje kneuzen merkt Jessie op. Ja, ik heb precies hetzelfde zegt Mariska. Daarom denk ik, als wij maar lekker aan het bouwen zijn, dan focus ik me daar op. Je wordt er verdrietig van reageert Jessie op zijn beurt. De twee maken gaan nog even door en besluiten dan weer om verder te bouwen. Zijn jullie het met Mariska en Jessie eens?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 21    Gemiddelde: 3.5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *