Franny en Adriaan hebben een gezellige nacht gehad

Franny en Adriaan hebben een gezellige nacht gehad

Wanneer Adriaan en Jens aan het sporten zijn, vertelt Adriaan wat er vannacht is gebeurd. Franny en Adriaan slapen samen in een tweepersoonsbed, wat tot nu toe is goed gedaan. Toch heeft Adriaan nu een verhaal aan Jens over zijn slaapgedrag met Franny. Ik werd vannacht wakker en toen lag Franny op mijn arm zegt Adriaan vrolijk. En geeft verder aan dat Franny wakker werd op het moment dat Adriaan op zijn horloge ging kijken maar zich snel heeft omgedraaid tegen de muur. Vond je het niet fijn vraagt Jens aan hem. Ja, absoluut. Tuurlijk vind ik het fijn om soms even met iemand te knuffelen geeft Adriaan toe. Zullen ze vannacht weer gezellig tegen elkaar aan liggen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 32    Gemiddelde: 3.8/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *