Franny raakt gewond tijdens het sporten

Franny raakt gewond tijdens het sporten

De dames zijn op deze nieuwe dag lekker aan het sporten onder begeleiding van Alexandra, wanneer het fout gaat. Franny is bezig met het trainen van haar armen, wanneer het elastiek loslaat en ze deze hard tegen haar hand aankrijgt. De dames schrikken en adviseren Franny om haar hand te koelen en dit doet zij dan ook. Dylan helpt haar direct en grijpt de EHBO-kist. Hij is helemaal dik zegt Franny die nog probeert te lachen. Dylan doet een drukverband om haar vingers heen. Alexandra laat vervolgens weten dat ze zich er rot over voelt, omdat het haar sportelastiek was. Zal het snel goed komen met Franny haar hand?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 11    Gemiddelde: 4.1/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *