Franny heeft een maand niet gedronken, Jessie heeft er alle vertrouwen in

Franny heeft een maand niet gedronken, Jessie heeft er alle vertrouwen in

Franny en Jessie zitten afgelopen avond samen buiten. Jessie is heel erg trots op zijn mede bewoner want Franny heeft het volgehouden om een maand lang geen alcohol te drinken. Vandaag heeft ze voor het eerst weer een wijntje genomen. Heb je daarin nog hulp nodig biedt Jessie aan. Franny is blij met het aanbod en ze laat weten dat ze het fijn zou vinden als Jessie ook een beetje in de gaten houdt dat ze niet te vaak een drankje neemt. Jessie is vastbesloten dat dit gaat lukken. Ik heb er alle vertrouwen in vervolgt hij trots. Je hebt laten zien dat je ook heel lang niet kan drinken. Franny oppert vervolgens dat ze van tevoren altijd even naar Jessie toe zal komen om te overleggen. Ja, dat is goed zegt Jessie. Ik heb er alle vertrouwen in eindigt hij.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 12    Gemiddelde: 4.1/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *