Een bijzondere aanvraag voor Dylan en Kaylee

Een bijzondere aanvraag voor Dylan en Kaylee

Dylan en Kaylee ontvangen twee bezoekers in hun tattooshop voor een bijzondere sessie. Bezoeker Manuel laat een tattoo zetten op zijn linkerborst, maar het echte hoogtepunt komt na het tatoeëren. Na de tatoeëer-sessie wordt de bel geluiden en verzamelt de groep zich voor het plateau. Manuel heeft een belangrijke mededeling. Hij begint een speech voor zijn vriendin Michelle. Na een tijd uit elkaar te zijn geweest, gaat hij op één knie en doet hij haar een aanzoek tot hertrouwen! Michelle zegt ja! Ter bezegeling van hun verloving vraagt hij zijn vriendin of zij een ring wil die nooit meer af gaat. Aan Dylan en Kaylee de eer om een getatoeëerde ring te zetten.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 3.4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *