Jessie en Brandon praten over het gedrag van Shelley

Jessie en Brandon praten over het gedrag van Shelley

Jessie en Brandon zijn druk bezig met het opruimen van hout. Al snel gaat het gesprek over Shelley. Wat vind jij nou van Shell?, vraagt Jessie. Die zit de hele dag alleen maar te tekenen. Brandon legt uit dat hij Shelley ook al heeft aangespoord om wat te gaan doen. Schrijf iets van scènes of zo, vertelt Brandon. Ik vind het zonde. Jessie knikt instemmend. Shelley is momenteel een beetje opvulling, zegt hij. Brandon is van plan om morgen met Shelley te gaan acteren. De twee praten verder over de andere bewoners. Jessie is van mening dat er heel veel mensen niets doen in de mini samenleving. Het is echt ongekend, zegt hij. Daar is Brandon het mee eens. Het is echt doodzonde, reageert hij. Ben jij het met Jessie en Brandon eens?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 83    Gemiddelde: 3.5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. Ria at 09:49

    Wat een fantastisch programma roddelen en kampen maken als ik maar ga winnen.Ik heb Jessi niet veel zien doen dan alleen iedereen in de gaten houden behalve zijn vriendinnetje die kan ook erg makke;ijk spullen voor zichzelf kopen.Het is geen goed voorbeeld voor de jeugd maar die kijken denk ik helemaal niet Brandon is voor mij de jongen met het mooiste karakter en ik hoop echt dat hij wint.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *