Gerrit uit zijn frustraties over Alexandra bij Jessie

Gerrit uit zijn frustraties over Alexandra bij Jessie

Jessie en Gerrit lopen samen over het terrein. Gerrit lijkt zich te ergeren aan het gedrag van Alexandra. Kom helpen, kom helpen, doet Gerrit Alexandra na. Je wordt er doodmoe van, van al die dingen, reageert Jessie. Alsof we f*cking uit ons neus aan het eten zijn heel de dag. Gerrit is het helemaal met Jessie eens. Wat denkt ze wel niet dat we doen?,  zegt Gerrit. We hebben daar ook net staan opruimen. Jessie legt uit dat Alexandra zelf overal tussenuit glipt. En maar doen alsof ze heel de dag bezig is, zegt hij. Vooral met haarzelf, vult Gerrit aan. Zullen ze Alexandra aanspreken?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 13    Gemiddelde: 4.2/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *