Iedereen komt luisteren wanneer Gerrit en Jessie hun nieuwe nummer opnemen

Iedereen komt luisteren wanneer Gerrit en Jessie hun nieuwe nummer opnemen

Gerrit en Jessie zijn druk aan het werken aan een nieuw nummer. Gelukkig voor hen, hoeven ze dit niet alleen te doen en staat er een heel team van muzikanten en producers voor ze klaar. De tattooshop is omgetoverd tot een muziekstudio en alle benodigdheden, voor het waarmaken van hit, zijn aanwezig. Wanneer Jessie en Gerrit aan het oefenen zijn, komen de bewoners om de beurt een kijkje nemen bij de opnames. De mannen rappen ieder een eigen tekst, bedacht op een nummer van Corry Konings, in. Een paar bewoners zijn erg onder de indruk en iedereen is benieuwd naar het eindresultaat. Brandon verzoekt, na het het afmaken van het nummer van Jessie en Gerrit, dat Jessie en Merel de caravan verlaten. Als verrassing voor de vrouwelijke bewoonster wil hij een intro opnemen voor haar draai debuut op de Hollandse avond. Jessie en Merel verlaten de caravan en Brandon neemt plaats achter de microfoon. De producers van Jessie en Gerrit vinden het eindresultaat erg professioneel klinken. Wat zal Merel vinden van de verrassing van Brandon?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 15    Gemiddelde: 4.1/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. Zomaar een lezer at 21:19

    Alles bedacht en gesponsord door SBS 6 ?
    Hier is Corrie Konings toch veel te goed voor. Wat moet ze met die twee eendagsvliegen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *