Corry Konings arriveert in Utopia 2 om een muzieknummer met Jessie en Gerrit opnemen

Corry Konings arriveert in Utopia 2 om een muzieknummer met Jessie en Gerrit opnemen

Tijdens de vergadering van vandaag gaven Gerrit en Jessie een hint aan de bewoners voor een speciale gast die zo het terrein gaat betreden. Hoewel ze er niet achter zijn gekomen wie het is, zijn de bewoners druk bezig met het opruimen van de silo. Wat later wacht Gerrit voor de poort en komt niemand minder dan Corry Konings Utopia 2 binnen lopen. Jessie ziet Gerrit lopen met de speciale gast en hij gaat klaarstaan bij de speaker. Wanneer Corry de silo binnenkomt lopen, zet Jessie de speaker aan en speelt de hit ik krijg een heel apart gevoel van binnen af. Nadat de bewoners de gasten hebben begroet kunnen ze het niet laten om het nummer nog één keer af te spelen. Enthousiast bewegen de bewoners zich voort in de silo door een polonaise en wordt er volop meegezongen. Watlater wordt de apparatuur gereed gemaakt voor het opnemen van een nieuw nummer. Jessie en Gerrit gaan vandaag een eigen versie neerzetten van een nummer van Corry Konings. Nadat de apparatuur gereed is, gaan Jessie en Gerrit aan de slag met behulp van de gasten. Zal het een geslaagd nummer worden?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 4.1/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. Heidy at 08:57

    Dat Corry Konings zich hiervoor leent snap ik niet echt. Deze twee figuren van Utopia denken te kunnen rappen en zingen, nou echt niet! Ze kunnen dus inderdaad zelf helemaal niets, geen muziek en tekst schrijven dat zijn pas rasechte kneuzen, om met de woorden van Jessie te spreken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *