Mylène heeft een cursus modeltekenen maar dat verloopt niet helemaal zoals ze verwacht had

Mylène heeft een cursus modeltekenen maar dat verloopt niet helemaal zoals ze verwacht had

Mylène heeft vandaag een cursus modeltekenen op de planning staan. Wanneer ze samen met Franny aan tafel zit moet Mylène iets kwijt, ik vind het echt spannend. Franny kan het op haar beurt goed begrijpen dat ze zich zo voelt. Als Mylène Jessie tegenkomt vraagt hij zich af wat Mylène ervan zou vinden als het model naakt zou gaan poseren. Dan weet ik mezelf denk ik geen houding aan te geven antwoordt Mylène. Kort daarna mag Mylène haar tekendocent en het model verwelkomen in Utopia 2. Na een snelle kennismaking nemen ze plaats in de caravan. Wanneer Mylène samen met haar leraar de setting klaar zet, kleedt het model zich uit. De eerst volgende keer dat ze opkijkt van haar doek ziet ze dat het model alleen nog maar in een onderbroek voor haar staat. Ze kijkt snel weg. Ze herpakt zichzelf en gaat aan de slag. Hoe zal Mylène de cursus hebben ervaren?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 22    Gemiddelde: 3.2/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *