Merel en Jessie zijn niet te spreken over het gedrag van Shelley, ze veranderd er niks aan

Merel en Jessie zijn niet te spreken over het gedrag van Shelley, ze veranderd er niks aan

Tijdens de eerdere vergadering van vandaag kondigde Shelley aan dat zij volgende week een acteerles krijgt. Zowel Hiske als Jessie vroegen zich af hoe deze lessen gefinancierd zouden gaan worden. Echter kreeg alleen Jessie een fel weerwoord terug van Shelley. Na de vergadering moet Jessie toch hierover zijn hart luchten bij Merel en Gerrit. Ik vertel precies hetzelfde als Hiske. Ze wil het gewoon niet horen van mij, Shel zegt Jessie. Voor Merel viel het ook op dat Shelley alles negatief opvat wat Jessie voorstelt. Merel struikelt echter over iets anders wat er in de vergadering gebeurde. Ze heeft de buit weer binnen, dat ze geld krijgt voor acteerlessen, en ze is weg zegt Merel. Vervolgens benadrukt Merel dat ze het jammer vindt dat Shelley niet vertrokken is tijdens de afgelopen eliminatieronde. Ik dacht dat ze zich normaal ging gedragen zegt Merel teleurgesteld. Is de vijandelijke houding van Shelley naar Jessie rechtvaardig?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 115    Gemiddelde: 3.6/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *