De Mongoolse tent wordt opgehaald en verdwijnt uit Utopia 2

De Mongoolse tent wordt opgehaald en verdwijnt uit Utopia 2

De poort gaat open en er komt een vrachtwagen Utopia 2 in gereden. Gerrit staat klaar om de chauffeur te begroeten. De Mongoolse tent wordt namelijk opgehaald. Gerrit vertelt vol trots over de tent aan de chauffeur en hij laat de plek zien waar de tent altijd stond. Vervolgens worden alle onderdelen van de tent voorzichtig in de vrachtwagen geladen door een paar bewoners. Daar gaat ze, zoveel schoonheid heb ik nog nooit gezien zingt Gerrit over de tent. Even later zijn alle onderdelen ingeladen en Jessie begint Gerrit te plagen over de tent.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 80    Gemiddelde: 3.8/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *