Deze zaken hebben de bewoners besproken tijdens de vergadering van 13 november

Deze zaken hebben de bewoners besproken tijdens de vergadering van 13 november

Gerrit en Jessie hebben een grote muziek box op tafel gezet in de silo. De twee kondigen aan dat vandaag hun gast komt, waarmee ze een nieuw nummer gaan maken. Ze laten het nummer horen en vragen de andere bewoners of ze het kunnen raden. De bewoners hebben geen idee. De twee rappers vertellen dat hun gast om één uur komt. Volgend agendapunt is het laatste evenementenweekend. Een aantal bewoners zijn van mening dat er een grotere tent kan komen, dan de vorige keer. Je kunt de ruimte beter verdelen, daar is wel ruimte voor. Ik heb geen problemen gezien legt Hiske uit. Jessie is het daar niet mee eens. Hij legt verder uit dat het erg krap kan worden met de andere kraampjes en de bar. En zegt daarbij wel wat er misschien kan gedaan worden waardoor het wel past. Dit is mijn uiteindelijke advies en jullie moeten zelf maar kijken wat jullie er mee doen benadrukt hij. Gerrit stelt nog voor om het even uit te tekenen.

Vervolgens komt de B&B weer ter sprake. Er komen geen nieuwe campinggasten meer, zo geeft Merel aan. Wel komt er deze week een B&B gast. De week erop komt er ook één. Alexandra stelt voor om de slaapplek alvast klaar te zetten. Wel fijn om te weten wie er aan de beurt zijn de komende twee keren merkt Jessie op. De bewoners bespreken het en vinden dat de gasten een huisje voor zichzelf horen te krijgen. Ook is Jessie van mening dat ze de stretchbedden moeten krijgen. Waar ze precies gaan slapen is nog niet helemaal duidelijk. Het lijkt er nu op dat een paar bewoners die avond ergens anders moeten slapen.

De vergadering wordt afgesloten met nieuwe manieren om geld te verdienen. Merel laat weten dat ze een lijstje heeft gemaakt met een hoop dingen de ze kunnen verkopen. Ze geeft wel aan dat hier geen prijs bij staat, dus daar moet nog samen naar gekeken worden. Ook Mariska heeft een idee, ze wil voor de komende markt bierhouders van één meter maken. Ik maak er morgen wel één om te kijken hoe dat gaat vertelt ze. De vergadering wordt daarna afgerond.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 19    Gemiddelde: 4.1/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *