Een ongelukkig moment in Utopia, Hiske valt van de ladder en Brandon kneust zijn arm

Een ongelukkig moment in Utopia, Hiske valt van de ladder en Brandon kneust zijn arm

Brandon en Hiske zijn afgelopen avond op het podium bezig. Ze zijn aan het werk met de ladder. Hiske valt opeens van de ladder af maar Brandon probeert het tegen te houden, hierdoor valt de ladder op de arm van Brandon. Hiske mankeert niks en ook Brandon geeft in de eerste instantie aan nergens last van te hebben. Later blijkt Brandon toch erg last van zijn arm te hebben en probeert hij hem een beetje te bewegen. Hiske weet niet goed wat ze moet doen. Brandon stelt dan voor om toch even naar binnen te gaan. Dat lijkt me een goed plan antwoordt Hiske. Brandon doet vervolgens zijn jas uit en kijkt naar zijn arm, ook probeert hij bewegingen om te kijken hoe het voelt. Het lijkt hem erg veel pijn te doen. Hiske vindt dat hij het moet laten nakijken, Gerrit is het maar eens. Wat later komt hij weer terug en loopt hij naar de silo. Hier staan een aantal mede bewoners en vragen bezorgd hoe het met hem gaat. Brandon laat weten dat hij niks gebroken heeft, maar wel zeven kneuzingen heeft. De bewoners zijn opgelucht dat hij niks heeft gebroken. Zeventien en een halve maand in Utopia en dan gebeurt er nu zoiets Zegt Merel. Je bent gewoon een kneus Brandon grapt ze er nog bij. Hij kan er wel om lachen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 162    Gemiddelde: 4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *