Shelley wil bij de laatste vijf finalisten komen en is dan tevreden, ze bespreekt de stemming met Alexandra

Shelley wil bij de laatste vijf finalisten komen en is dan tevreden, ze bespreekt de stemming met Alexandra

Alexandra en Shelley lopen samen naar het huisje van Shelley. Eenmaal wanneer ze in de kamer zitten bespreken de dames de volgende nominatieronde. Maar Lex, je weet nog niet op wie je gaat vraagt Shelley zachtjes. Alexandra laat weten het nog niet zeker te weten. Shelley geeft vervolgens aan dat ze weet dat zij zelf niet gaat winnen. Ik wil wel bij de laatste vijf komen. En dan ben ik al tevreden. Dat geld kan mij gestolen worden gaat ze verder. Alexandra zegt dat een paar bewoners zich druk maken, dat ze nu met Shelley optrekt. Shelley ziet het probleem daar niet van en geeft aan dat ze niemand anders dan Alexandra in Utopia 2 heeft. Alexandra heeft hetzelfde. Vervolgens vertelt Alexandra dat Mariska aangaf dat ze haar niet meer ziet en dat ze nu veel met Shelley is. Alexandra zegt daarop geantwoord te hebben dat Shelley vanaf het begin van haar komst in Utopia altijd dichtbij haar stond. En dat als zij met Shelley op de bank komt, ze er alles aan zal doen om Shelley in Utopia 2 te houden. Hoe zullen de volgende stemmingen verlopen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 45    Gemiddelde: 3.6/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *