Gaat Alexandra paaldansen tijdens een vrijgezellenavond in Utopia 2?

Gaat Alexandra paaldansen tijdens een vrijgezellenavond in Utopia 2?

De bewoners hebben net een boksles achter de rug. Na de les frist iedereen zich op en verzamelen de groep zich in de silo voor een kleine vergadering. Gerrit en Hiske zijn er dit keer niet bij, zij zijn de Mongoolse tent verder aan het afbouwen. Jessie neemt in de vergadering het woord over de vrijgezellenavond die aanstaande vrijdag plaatsvindt. Hij laat weten hoe de dag zich vorm gaat geven. Alexandra en Shelley stellen voor om de gastvrouwen voor die avond te zijn. En Alexandra geeft misschien een paaldans show, alleen wil ze het pas geven als ze het kan. Hiervoor gaat Jessie een paaldanseres zoeken die haar les kan geven. De bewoners brainstormen voor nog een paar ideeën voor het vrijgezellenfeest. Nadat de ideeën besproken zijn, kijkt Jessie of het gerealiseerd kan worden en hij berekent de kosten voor de avond.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 22    Gemiddelde: 3.6/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *