De bewoners uit Utopia 2 rammen erop los tijdens een boksles

De bewoners uit Utopia 2 rammen erop los tijdens een boksles

De bewoners hebben hun sportkleren aangedaan. Ze hebben namelijk een boksles op de planning staan. Twee boksinstructeurs komen Utopia 2 binnen. Brandon rent nadat hij hen begroet heeft naar de bel. Rillerig verzamelen de bewoners zich bij het grasveld. Iedereen heeft het koud maar dat zal niet lang duren. De boksleraren beginnen gelijk na het voorstelrondje met de warming-up. Na de zware warming-up lijken de bewoners al moe te zijn. Ze drinken wat water en trekken daarna de bokshandschoenen aan. De bewoners oefenen het boksen met een tegenspeler en ze wisselen om en om met het slaan. De instructeurs lopen rond om ze tips te geven. Zelfs Katie komt even kijken hoe de bewoners boksen. Na de training is iedereen bezweet en moe. Het ziet ernaar uit dat er hard getraind is.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 16    Gemiddelde: 4.3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *