Merel merkt dat Gerrit niet wil helpen met haar dj carrière en bespreekt het met Jessie

Merel merkt dat Gerrit niet wil helpen met haar dj carrière en bespreekt het met Jessie

Merel is druk bezig met haar carrière als dj. Jessie heeft daarom aan Gerrit gevraagd of hij wat tips aan Merel wil geven. Jessie spreekt Merel aan om te vragen of Gerrit al tips heeft gegeven. Merel antwoordt dat ze volgens Gerrit goed de knopjes moet kennen, omdat het erg donker is op het podium. Hij was helemaal sceptisch gaat Merel verder. Jessie vindt dat Gerrit al veel eerder naar Merel toe had kunnen komen. Ik heb het al een paar keer gezegd legt Jessie verder uit. Dat is gewoon afgunst reageert Merel op haar  beurt. Dan doe ik het lekker zelf voegt ze eraan toe. Jessie is echter van mening dat de bewoners elkaar moeten helpen. Je kunt juist elkaar versterken zegt hij. Daar is Merel het mee eens maar ze heeft geen zin om Gerrit om hulp te vragen als hij er niet voor open staat. Merel is in ieder geval vastbesloten om hard te blijven oefenen om nog beter te worden.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 35    Gemiddelde: 3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *