De Mongoolse tent is verkocht, de bewoners verhuizen alle spullen

De Mongoolse tent is verkocht, de bewoners verhuizen alle spullen

Gerrit, Hiske en Mariska zijn druk met het verhuizen van hun spullen. De Mongoolse tent is namelijk verkocht en wordt morgen door een bedrijf opgehaald. Zo tilt Gerrit de matrassen naar de sportschool, waar Alexandra ondertussen aan het sporten is. Mariska en Hiske sjouwen een aantal spullen naar hun eventuele nieuwe slaapplek. Wat later is de tent helemaal leeg van binnen en Hiske maakt alvast de tent los voor morgen. Gerrit beseft dat hij ongeveer tien maanden in de tent heeft geslapen en hij vindt het jammer dat de tent weggaat. Zo kan hij er wel om lachen dat hij zolang in een tent heeft kunnen slapen. Waar zullen ze nu gaan slapen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 52    Gemiddelde: 3.8/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *