Gerrit wil snel met Mariska praten, er klopt iets niet en ze neemt snel een andere houding aan

Gerrit wil snel met Mariska praten, er klopt iets niet en ze neemt snel een andere houding aan

De meeste bewoners liggen afgelopen avond al in bed maar Hiske en Gerrit zijn nog wakker. Weet je wat ik wel vaker met Maris heb? begint Gerrit. Het is groen, groen, groen. Dan komt er een dingetje, bijvoorbeeld Jessie en die zegt, volgens mij is dat blauw. Dat ze dat dan ook in één keer gaat roepen. Er klopt iets niet. Ze neemt zichzelf heel snel een andere houding aan.Daar lijkt Hiske het mee eens te zijn. Ik vind het heel apart gaat ze verder. Zij weet heel makkelijk bepaalde kaarten te spelen. Of de slachtofferrol, of er geen zin in hebben… Ze weet haar eigen waarheden te creëren. Gerrit moet lachen en hij kan zich vinden in de woorden van Hiske. Toch merkt hij dat het gedrag van Mariska pas zichtbaar is als je erop gaat letten. Ze weet het heel makkelijk te vermommen reageert Hiske. Het is haar niet duidelijk wat Mariska in haar schild voert en dat vindt Hiske lastig. Volgens mij heeft ze geen idee wat ze doet vervolgt Gerrit. Ik vind haar in alles heel wispelturig benadrukt hij. Hiske denkt dat Mariska met haar eigen gedachtes in de knoop zit. De twee praten nog even verder. Gerrit is van plan om snel met Mariska te gaan praten om te kijken hoe de vork in de steel zit.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 66    Gemiddelde: 3.8/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *