Brandon maakt bij zijn nieuwe kamergenoten de verblijf regels bekend

Brandon maakt bij zijn nieuwe kamergenoten de verblijf regels bekend

Brandon maakt zich afgelopen avond klaar om naar bed te gaan. Dit keer met zijn nieuwe kamergenoten, Franny en Alexandra. De dames hebben al hun spullen verhuist naar de caravan en ook hun bed is helemaal gereed. Wanneer ze alle drie op bed liggen geeft Brandon een kleine welkom speech in de caravan. Oké jongens begint Brandon. Meisjes verbetert Alexandra hem. Brandon hervat zijn speech. Welkom in de caravan. Hij benoemt vervolgens een aantal regels voor het verblijf in de caravan. Voel je vrij, voel je welkom, voel je geliefd en voel je prettig. Heb je oorlog hierbuiten, heb het dan niet hierbinnen. Geen geflikflooi in de caravan. Nee roept Franny abrupt. Dit geldt niet alleen voor jou, ook voor ons reageert Brandon. Ook kroelen zal Franny voortaan ergens anders moeten doen. Zullen Alexandra en Franny zich aan de regels van de caravan houden?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 21    Gemiddelde: 4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *