Alexandra kies voor zichzelf, met Shelley bespreekt ze de onderlinge groepen in Utopia 2

Alexandra kies voor zichzelf, met Shelley bespreekt ze de onderlinge groepen in Utopia 2

Alexandra en Shelley zitten afgelopen avond samen in de silo. Shelley fluistert dat ze het gevoel heeft dat Mariska losse flodders gaat geven tijdens een volgende nominatie en dat Hiske met haar meegaat. Ik wil gewoon mijn eigen kamp en dat is Alexandra en niet mensen er omheen gaat Alexandra verder. Ze wil naar adviezen luisteren maar haar stemmen uiteindelijk zelf bepalen. Dit spel is best wel heel moeilijk om te spelen voegt ze er verder aan toe. Vallen de eerst groepen op deze manier uit elkaar?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 143    Gemiddelde: 3.6/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *