Franny en Merel wantrouwen Alexandra en Mariska

Franny en Merel wantrouwen Alexandra en Mariska

Franny heeft een nieuwe slaapplek. Ze gaat namelijk voortaan in de caravan slapen samen met Alexandra en Brandon. Afgelopen avond haalt ze nog een paar laatste spullen uit de inloopkast en loopt met Merel mee naar haar nieuwe onderkomen. Ze hangt vervolgens een paar foto’s op in haar nieuwe kamer en ondertussen praten de dames over Alexandra en Mariska. Zo hebben ze weinig vertrouwen in zowel Alexandra als Mariska. Merel vindt het irritant om zich zo te voelen. Volgens Franny vraagt Alexandra de hele tijd wie er op de bank zal komen. Ja? Tegen jou ook? vraagt Merel. Ja, de hele tijd antwoordt Franny. Het lijkt erop dat de dames zich zorgen maken over de volgende nominatieronde. Zo geven ze aan dat ze sinds vanmiddag allebei een gek gevoel hebben. Merel laat verder nog weten dat ze nog nooit een naar gevoel heeft gehad. Vrouwen hebben het ook bewezen. Een onderbuikgevoel voegt Merel eraan toe. Zullen Mariska en Alexandra aan hun kant staan?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 32    Gemiddelde: 4.1/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *