Merel is bang dat Franny overstapt van stem tactiek

Merel is bang dat Franny overstapt van stem tactiek

Jessie, Gerrit en Merel lopen samen naar de yurt. Merel geeft aan dat ze wel eens twijfelt of Franny nog wel te vertrouwen is. Ze slaapt namelijk vanaf morgen samen met Brandon en Alexandra in de caravan. Ik vind het eigenlijk een beetje eng, dat Fran straks tussen Bran en Lex ligt. Want Bran gaat hoe dan ook een plan met Lex maken en ik ben heel erg bang dat Fran daar te beïnvloedbaar voor is voegt Merel eraan toe. Jessie lijkt zich daar op zijn beurt niet zo’n zorgen om te maken en geeft aan dat Franny samen met hen in de finale wil staan. Tot op heden is het elke keer wel op zijn poortjes terechtgekomen. Elke keer als we twijfelde over Fran, kwam het wel allemaal goed benadrukt hij. En denkt bovendien dat Franny haar nieuwe slaapadres goed kan gebruiken om informatie aan hen door te spelen. Gerrit ziet de hele situatie meer als een gevaar voor Franny zelf. Als Franny overstapt met de stemmingen en ons naait dan is haar kans bij de laatste vijf klein.Zal Franny mee doen aan alle plannen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 56    Gemiddelde: 3.7/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *