Brandon heeft een boksles geregeld voor zijn mede bewoners

Brandon heeft een boksles geregeld voor zijn mede bewoners

Brandon heeft goed nieuws. Hij vertelt dit nieuws aan Hiske, namelijk boksen. Hiske lijkt heel erg blij. Brandon legt verder uit dat er twee boksinstructeurs uit Rotterdam komen. Dat vind ik echt leuk antwoordt Hiske. Brandon gaat één voor één alle bewoners langs om te vragen of ze ook mee willen doen. Mylène is van de partij. Gerrit wil wel graag, En geeft het aan het hartstikke leuk te vinden maar hij ziet wel een beer op de weg. De tent moet namelijk morgen afgebroken worden. Het belooft een leuke sportieve middag te worden voor de groep.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 4.6/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *