De nieuwe demo van Gerrit en Jessie is binnen!

De nieuwe demo van Gerrit en Jessie is binnen!

Muziek, demo roept Mariska enthousiast naar Jessie. De nieuwe demo van het muziek duo is binnengekomen. Jessie gaat Gerrit meteen zoeken. Het nummer wordt op een USB stick gezet, zodat ze deze snel kunnen gaan luisteren. Woensdag om één uur gaan ze de andere bewoners bij elkaar roepen. Dan zijn de producer en artiest met wie ze gaan samenwerken op bezoek. De identiteit van deze artiest blijft dus voorlopig nog even geheim. Eenmaal in de studio beginnen ze meteen met luisteren. Het nummer wordt een bewerking op een bestaand nummer. Als ze de track hebben geluisterd praten ze er nog even over door. Van welk nummer zal dit een bewerking zijn?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 16    Gemiddelde: 4.4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *