Hiske uit haar frustraties over Mariska, ze doet niks voor de Hollandse avond

Hiske uit haar frustraties over Mariska, ze doet niks voor de Hollandse avond

Hiske en Jessie zijn in gesprek. Hoe maak ik hier een MP3-bestand van vraagt Hiske. Ze is bezig met muziek voor de Hollandse Avond. Jessie geeft aan dat ze daarvoor het beste bij Mylène of Gerrit kan zijn. Dit is ook het laatste wat ik eraan doe. Dat kan ik je wel vertellen gaat Hiske verder. Jessie vraagt zich af waar het over gaat. Dit wordt gedaan voor Mariska, omdat ze dit heel graag wil doen. Maar ze doet er zelf geen worst aan zegt Hiske gefrustreerd. Ze heeft het over het optreden van haar, Merel en Mariska dat ze gaan doen tijdens de Hollandse Avond. Zij wil dit heel graag, maar ze doet er helemaal niks mee vervolgt Hiske. De ideale situatie zou zijn dat Maris het voortouw neemt zegt Jessie. Volgens hem is het misschien verstandig is dat Hiske het voortouw in dit verhaal pakt omdat het wel belangrijk voor het evenement is. Hoe zal het optreden gaan verlopen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 50    Gemiddelde: 3.6/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *