Deze zaken hebben de bewoners besproken tijdens de vergadering van 11 november

Deze zaken hebben de bewoners besproken tijdens de vergadering van 11 november

De bewoners komen bij elkaar, er vindt weer een vergadering plaats. De bewoners gaan zitten en ze gaan van start. Jessie begint over de financiën. Hij vertelt de bedragen voor alle voorbereidingen van de komende evenementen. Alle bewoners zijn akkoord er geen problemen mee. Mariska heeft het kort over het zakgeld en Brandon blijkt de rijkste man in Utopia 2 te zijn. Hiske neemt het stokje over en begint met de actiepunten. Jessie en Gerrit zouden de final sale op de site regelen maar dit waren ze vergeten. Shelley en Jordie zouden I love Utopia shirts maken. Dit kan niet meer omdat Jordie laatst is weggestemd. De bewoners besluiten onderling dat beloftes na gekomen moeten worden. Iedereen is het er mee eens dat er op tijd aan de bel getrokken moet worden.

Vervolgens worden de komende evenementen verder besproken. De bewoners hebben er moeite mee om in te schatten wat ze moeten inkopen. Merel geeft aan dat ze het erg moeilijk vindt om in te schatten hoeveel er ingekocht moet worden omdat de evenementen vlak na elkaar zijn en de twee laatste evenementen. Jessie stelt voor om gewoon hetzelfde in te kopen als je voor een markt normaal doet. Aankomende zaterdag komen er weer nieuwe B&B gasten. Nu wordt er besproken hoe ze dit willen oplossen, aangezien er nog geen regels voor afgesproken zijn. Alexandra haakt in, ze vindt dat de B&B moet stoppen. Er waren meerdere bewoners ziek en steeds meer gaan ook weg in de finale. Daardoor heeft ze gevoel dat bezoekers het niet superleuk hebben. Het plan is nu om meerdere gasten tegelijk te laten komen, zodat de bewoners de aandacht er meer op kunnen geven en dan de andere dagen vrij zijn. Als laatste punt komt de fotoshoot van Mariska ter sprake. Iedereen vond het erg positief en goed gaan. Vrijdag komt de fotograaf langs om de foto’s te laten zien. Mariska heeft er erg veel zin in en de andere bewoners reageren ook positief. Niet lang daarna zit de vergadering erop.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 47    Gemiddelde: 3.7/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *