Dit gebeurde er op de rustige avond van 10 november in Utopia 2

Dit gebeurde er op de rustige avond van 10 november in Utopia 2

Afgelopen avond is rustig verlopen in Utopia 2. Jessie ligt al vroeg op bed maar Merel luistert nog wat muziek in het atelier. De bewoners zijn allemaal een beetje verspreid en hun eigen dingen aan het doen. Brandon staat nog tot laat in de sportschool. Mariska, Hiske, Gerrit en Franny zitten samen in de yurt. Ze bespreken de komende stemmingsronde, wat voor plan gaat hier uit komen? Shelley en Alexandra zitten in de silo en praten een beetje bij. Brandon komt er na het sporten bij zitten. Na een rustige avond maken meerdere bewoners zich al snel klaar voor hun bed. Wat gaat deze nieuwe dag allemaal brengen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 89    Gemiddelde: 3.6/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *