Mylène geniet nog na van de workshop en heeft een intiem moment met Gerrit

Mylène geniet nog na van de workshop en heeft een intiem moment met Gerrit

Gerrit en Mylène zitten samen in de caravan. De twee praten na over de workshop van Mylène. Ja, was echt leuk vandaag merkt Mylène op.  Ook vertelt Mylène veel te hebben gekocht en dat ze leuke ideeën heeft gekregen. De twee geven elkaar vervolgens een knuffel, waarna Mylène nogmaals benadrukt dat ze het vandaag erg leuk heeft gehad. Hoe zal ze deze nieuwe kennis in gaan zetten?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 62    Gemiddelde: 3.7/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *