Mylène lijkt helemaal in haar element door de workshop visagie

Mylène lijkt helemaal in haar element door de workshop visagie

Eerder vandaag is er een visagist gekomen om Mylène een make-up workshop te geven. Ze zijn de hele dag bezig geweest en ze gaat haar nieuwe vaardigheden uitproberen op Hiske. Hiske zit klaar en ze kunnen beginnen. Mylène legt veel uit wat ze zelf wil doen en dan geeft de visagist daar feedback op. Er worden ook veel tips gegeven. Ze lijkt zich helemaal in haar element te voelen. Na het opmaken bedankt Mylène de visagist alvast en gaan ze nog even zitten en praten. Wat zullen de nieuwe vaardigheden Mylène brengen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 4.2/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *