Gerrit en Hiske bespreken Mariska haar stem tactiek

Gerrit en Hiske bespreken Mariska haar stem tactiek

Hiske en Gerrit zitten in de tent en zijn aan het napraten over de onthullingen van Mariska. Gerrit denkt dat Jessie bij hem langzamerhand een beetje gaat vissen hoe hij gaat reageren op het nieuws. Wat vind jij ervan vraagt Gerrit als hij zijn kijk op het geheel heeft gegeven. Ik weet dat eigenlijk niet antwoordt Hiske. Ook vraagt Gerrit aan Hiske wat zij denkt dat Jessie gaat doen. Die is hier gevoelig voor zegt ze. Ook is Gerrit benieuwd of Jessie Franny aan de kant zal zetten voor Mariska, Hiske kan hier niet echt op antwoorden. Volgens haar hangt het af hoe hard het spel gespeeld gaat worden. Maar gaat Hiske verder, hoe denk je dat Maris erin staat? Die is voornamelijk aan het kloten denk ik reageert Gerrit aan het einde van het gesprek. Wat zal het plan van Mariska zijn?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 38    Gemiddelde: 3.9/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *