Mariska onthuld aan Hiske en Gerrit wat ze besproken heeft met Jessie over de finale

Mariska onthuld aan Hiske en Gerrit wat ze besproken heeft met Jessie over de finale

Ik heb een update zegt Mariska als ze de tent in komt lopen. Hiske en Gerrit zitten er al. Ik heb net een heel gesprek met Jessie gehad maar dat moeten jullie wel voor je houden voegt ze eraan toe. Er wordt enthousiast gereageerd. Mariska legt verder uit wat er tijdens het gesprek is gezegd. Gerrit lijkt zijn lachen niet in te kunnen houden. Als het verhaal is verteld ze dat ze benieuwd is wat Jessie vandaag met Gerrit gaat bespreken. Hiske zit al het hele verhaal met haar hand voor haar mond, ze lijkt stomverbaasd te zijn. Ik ga nu voor de laatste vijf, hoe dan ook. Ik ben erbij benadrukt Mariska. Ik stoot hem en de rest allemaal van de troon, ik word de winnaar van Utopia vervolgt ze. Mariska weet nog niet hoe ze gaat stemmen. Dit is de joker zegt Gerrit nog half lachend. De waarzegster had gelijk benadrukt hij. Voordat Gerrit de tent verlaat zegt hij nog may the odds be with you, my lady.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 82    Gemiddelde: 3.7/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *