Gerrit en Mariska bespreken de finale, welke bewoners verdienen het om als laatste vijf over te blijven?

Gerrit en Mariska bespreken de finale, welke bewoners verdienen het om als laatste vijf over te blijven?

Mariska en Jessie zijn in gesprek. Jessie begint ineens over de motivatie van Mariska. Hij snapt de keuzes van haar niet. Je weet dat ik jullie in de finale wil hebben zegt Mariska. Maar dat blijkt niet uit de keuzes die je maakt reageert Jessie. Hij vindt het raar dat Mariska tijdens de nominaties op mensen stemt waar ze het minst mee heeft. Kan je dan niet beter je stem zo uitbrengen dat wij makkelijker bij de laatste vijf komen? vraagt Jessie. Hij vindt dat Brandon het verdient om bij de laatste vijf te komen. Qua inzet vindt hij niet dat Hiske en Gerrit erbij horen. Het is ook belangrijk dat je het echt wilt, en dat merkte ik niet bij jou de laatste dagen gaat Jessie verder tegen Mariska. Mariska maakt wel duidelijk dat ze een plek in de finale verdient.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 30    Gemiddelde: 3.6/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. Truus at 18:28

    Gerrit gaat toch eens wat doen. Loopt maar rondjes over het terrein met zijn handen in zijn zakken alsof dat hij iets aan het zoeken is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *