Mylène is zenuwachtig, vandaag gaat ze een workshop volgen

Mylène is zenuwachtig, vandaag gaat ze een workshop volgen

Mylène loopt over het Utopia 2 terrein richting Franny. Wil je kijken hoe laat het is op je horloge vraagt ze. Ze krijgt daarna te horen hoe laat het is. Mylène oogt wat zenuwachtig, dat ziet Franny en vraagt dan ook aan haar of dat zo is. Een beetje antwoordt Mylène. Ik heb er echt heel veel zin in benadrukt ze. Het komt wel goed zegt Franny. En ze probeert een hart onder de riem te steken bij Mylène. Mylène is een beetje zenuwachtig voor haar visagie workshop die ze vandaag krijgt. Hoe zal de workshop verlopen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 15    Gemiddelde: 3.4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *