Mariska wil met Jessie gaan praten, hij heeft haar onbetrouwbaar en wispelturig genoemd

Mariska wil met Jessie gaan praten, hij heeft haar onbetrouwbaar en wispelturig genoemd

Gerrit, Hiske en Mariska liggen afgelopen avond met zijn drieën in de tent. Mariska geeft aan morgen met Jessie te gaan praten. Had je al tegen Maris gezegd, wat hij had gezegd vraagt Gerrit aan Hiske, het gaat over Jessie. Hiske begrijpt in de eerste instantie niet wat hij bedoelt. Wat hij van Maris vond gaat Gerrit verder. Hiske lijkt het nog steeds niet helemaal te begrijpen. Onbetrouwbaar en wispelturig gaat Gerrit verder. Onbetrouwbaar? vraagt Mariska, ze lijkt verbaasd. Gerrit legt uit dat Jessie dat gevoel kreeg. Volgens Gerrit het lijkt alsof hij het niet prettig vond dat Mariska moeilijk deed tijdens het gesprek eerder op de avond. Wat zou er gezegd zijn tijdens dat gesprek?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 38    Gemiddelde: 4.1/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *