Mariska lijkt er niet mee eens te zijn hoe de stemmingen verlopen en bespreekt het met Hiske

Mariska lijkt er niet mee eens te zijn hoe de stemmingen verlopen en bespreekt het met Hiske

Mariska en Hiske zitten afgelopen avond samen in de tent, ze hebben het over de ontwikkelingen rondom de finale. Het lijkt erop dat Mariska niet tevreden is met de manier waarop de stemmingen verlopen. Dan gaan we nu weer over stemmen beginnen en dan wordt het mij eigenlijk verweten dat ik niet meega zegt Mariska. Ik heb daar geen zin meer in vervolgt ze. Hiske luistert en zegt, dan moet je er eerlijk in zijn en ermee kappen. Jij moet zolang mogelijk bij jezelf blijven benadrukt ze vervolgens. Ook vertelt ze tegen Mariska dat ze duidelijk moet zijn tegen de anderen over wat ze wil. Wat zal Mariska gaan doen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 73    Gemiddelde: 3.6/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *