Shelley, Alexandra en Mylène denken dat er een besloten vergadering plaatsvindt door bepaalde mede bewoners

Shelley, Alexandra en Mylène denken dat er een besloten vergadering plaatsvindt door bepaalde mede bewoners

Shelley en Mylène zitten afgelopen avond met zijn tweeën in de silo, terwijl er een heleboel bewoners zich in de Mongoolse tent hebben verzameld. Ik vind het zo jammer, ik snap niet waarom ze in de tent gaan zitten zegt Shelley. Mylène vindt het ook jammer. Als je het nog een beetje gezellig wilt hebben dan… zegt ze en ze wordt aangevuld door Shelley…moet je bij elkaar gaan zitten. Shelley zegt er verder over dat ze vindt dat het een beetje lijkt alsof ze weer in de kleuterklas zitten. Mensen buitensluiten en zo voegt ze eraan toe. Mylène is het helemaal met haar eens. Alexandra komt binnen. Ze heeft zojuist Mariska in haar eentje zien zitten. Ik denk dat ze al over de stemmingen aan het praten zijn zegt Shelley. En dat zij is weggelopen. Alexandra denkt dat dat inderdaad het geval is. Ik denk dat ik hier wat van ga zeggen zegt Shelley. Wat zal er in de tent worden besproken?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 75    Gemiddelde: 3.6/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. Heidy at 11:19

    Ik snap niet dat ze er niet ge woon bij gaan zitten!! Gewoon doen alsof je gek bent en zeggen van goh gaan we hier voortaan vergaderen? Het is toch te belachelijk voor woorden wat er nu gebeurt

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *