Franny en Alexandra gaan verhuizen, Jessie is verbaasd als hij dit hoort…

Franny en Alexandra gaan verhuizen, Jessie is verbaasd als hij dit hoort…

Franny is afgelopen avond druk bezig met eten in de silo als ze iets tegen Alexandra zegt. Lex, niet schrikken zegt ze. Ik heb alvast mijn foto’s weggehaald voegt ze eraan toe. Jessie vraagt zich af waarom Franny dat heeft gedaan. Ik ga toch verhuizen antwoordt Franny. En legt verder uit dat ze in de caravan gaat slapen samen met Alexandra en dat de bewoners van de tent naar het Martele Höfke gaan. Jessie is verbaasd dat Alexandra haar huisje uit gaat. Weet ze dat ook al vraagt hij nog. Gerrit antwoordt erop ze stelde het zelfs voor. Hij denkt dat het komt doordat Alexandra niet zo goed slaapt in haar huisje.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 143    Gemiddelde: 3.9/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *